Finally .. I’ve got my own domain …


It’s Unbelievable …. gak nyangka bow !!

Akhirnya aku punya www.hyudee.com sendiri …. Dulu sih pernah punya, tapi ya gitu deh, caranya gak halal .. hehehehe …..
Tapi beneran man, kali ini gue kagak boong neh. Ni domain gue beli pake uang gue sendiri, tapi ya tetep mantab bung!!! alias makan tabungan .. hahahahahaha…

About hyudee

Lelaki tampan yang sweety like a pussy cat ini suka banget menulis dan foto. Hi ! nicknameku Hyudee, Blogger yang saat ini sedang tinggal di kota Semarang :) View all posts by hyudee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: