Monthly Archives: November 2011

Korean Gitu Deh …

Jadi ceritanya tuh, sedang nyuci trus dibiarkan ajah biar mesin yg bekerja, leptop nyala, dan tak lupa tivipun nyala. Dan sambil nunggu diiringi sesuatu yg kurang begitu menarik, akhirnya iseng-iseng ngobrol ama si Dildil 😀

Awalnya sih dari sebuah twit an temen di Jakarta, yg katanya si Dildil ini mau nari SNSD ???

Woooh …. nari SNSD !!!! *gelisah*

Continue reading


have a good day my vitamins…

Why do I have a variety of friends who are all different in characters?

Some of them can even be considered marginal?

How could I get on with them all ?

I think that each one helps to bring out a “different” part of me…

With one of them, I am polite.
I joke with another friend.

I sit down and talk about serious matters with one of them.
With another I giggle at every silly thing.

I have my wine with one,
and dance with another.

I listen to one friend’s problems and give advices.
Then I listen, to another advising me.

They are all like pieces of a jigsaw puzzle.
When completed, they form a treasure box.

A treasure of friends!

They are my friends who understand me better than myself.
Who support me through good days and bad days.

They are like colourful anti-depressants, that I take on different days.

Real Age doctors tell us that friends are good for our health.

Dr. Oz calls them Vitamins F ( from Friends ) and counts the benefits of
friends to our well being.
Research shows that people in strong social circles have less risk of
depression and terminal strokes.

If you take Vitamin F constantly, you can be up to 30 years younger
than your real age.

The warmth of friendship, stops stress and even in your tense moments,
it decreases the chance of
a cardiac arrest or stroke by 50 %.
I am so happy that I have a stock of Vitamins F!

In summary we should value our friends and keep in touch with them.
We should try to see the funny side of things and laugh together, not
forgetting.
To open our mouths big to swallow the floating vitamins F !!!

Have a good day my vitamins! 😀

 

 

 

*brodkesan lagi*

 

 

salam manis,


Semarang Photo Street 2011

Dulu sekali setelah LensSociety terbentuk, agenda yang selanjutnya pengen saya bikin adalah Street Photography atau lebih dikenal dengan istilah foto sambil jalan-jalan 😀

Tapi karena suatu halangan dan kadang menjadi kebiasaan lupa, akhirnya ide itu hanyalah ide. Tanpa implementasi lapangan atau cuman tertanam di benak sahaja #eaaa

Ga tau kenapa, mendadak ada mention yang masuk ke akun @lens_society mengenai ajakan Street hunting. Dan itu pun dari rekan di @fotografernet hehehe … kalau ga salah itu hari selasa deh, dan ga ada mention untuk follow up lagi dari Semarang.

Karena makin penasarannya, aku bukak informasi yang ada di link mention itu, dan ternyata ada ajakan untuk foto hunting serentak di berbagai kota yang ada member FNers, dan rencananya dilaksanakan tanggal 30 Oktober 2011.

Makbedunduk, henpon berbunyi dan itu dari boss !!! Continue reading